Mega Teknik Landskrona Aktiebolag

Skåne län

Information

Mega Teknik Landskrona Aktiebolag är ett företag som finns i Landskrona. I Mega Teknik Landskrona Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Lars-Gösta som är född 1945 och har titeln Extern VD, Persson, Bo Göran som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Borggren, Per-Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Bo Christer som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Waldemarsson, Hans Jörgen som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Olow, John David Bertil som är född 1963 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mega Teknik Landskrona Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mega Teknik Landskrona Aktiebolag på telefon 0418-446840.

Bolaget skall bedriva tillverkning av elektromekaniska produkter, bedriva förvaltning av fastigheter, bedriva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mega Teknik Landskrona Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Mega Teknik Landskrona Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Mega Teknik Landskrona Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Mega Teknik Landskrona Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mega Teknik Landskrona Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Mega Teknik Landskrona Aktiebolag har 556376-1690 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.