Landsbygdens Hus AB

Skåne län

Information

Landsbygdens Hus AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Landsbygdens Hus AB finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Landsbygdens Hus AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Landsbygdens Hus AB har haft sedan 1994-01-01. Landsbygdens Hus AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Landsbygdens Hus AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Stenestad 2775, 260 23, Kågeröd men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-439095.

Landskrona arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Landsbygdens Hus AB Privat, ej börsnoterat.

Landsbygdens Hus AB har idag 556393-3893 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Landsbygdens Hus AB

Bolaget skall bedriva byggnation av hus, handel med fastigheter, reklambyråverksamhet, reklamfotografering och idka därmed förenlig verksamhet.

I Landsbygdens Hus AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Bo Ingvar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Karin Lena Marianne som är född 1954 och har titeln Suppleant, Månsson, Bengt-Ola Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .