Advokatfirman Margareta Johansson Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall uteslutande att under förutsättning av medgivande av Sveriges advokatsamfunds styrelse driva advokatverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Advokatfirman Margareta Johansson Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Landskrona så är Advokatfirman Margareta Johansson Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Landskrona arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Landskrona och i Skåne län. Redan 1990-08-13 så skapades Advokatfirman Margareta Johansson Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556401-8587 är organisationsnummret för bolaget som finns i Landskrona.

Just nu är Advokatfirman Margareta Johansson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Advokatfirman Margareta Johansson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0418-24345 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Advokatfirman Margareta Johansson Aktiebolag är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .