GT Mekaniska Aktiebolag

Skåne län

Information

556405-2669 är organisationsnummer för bolaget GT Mekaniska Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GT Mekaniska Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Landskrona som är den kommunen som GT Mekaniska Aktiebolag finns i.

GT Mekaniska Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-09-25 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för GT Mekaniska Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

GT Mekaniska Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Landskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för GT Mekaniska Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Edberg, Anne Christina -Turpeinen, Rauno Kalevi

Vill ni komma i kontakt med GT Mekaniska Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0418-20456 eller genom brev på följande adress:
Sliperig. 5, 261 35, Landskrona

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av verkstadsprodukter, legoarbeten inom verkstadsindustrin, handel och förvaltning av fast egendom och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med GT Mekaniska Aktiebolag och det är Turpeinen, Rauno Kalevi som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Edberg, Anne Christina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bo Göran Carsten som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor,