Peter M Broberg Aktiebolag

Skåne län

Information

I Landskrona finns det ett Aktiebolag som heter Peter M Broberg Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Peter M Broberg Aktiebolag i Skåne län. Landskrona är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Peter M Broberg Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1990-12-17 så har Peter M Broberg Aktiebolag varit registrerat. Idag är Peter M Broberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Peter M Broberg Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Peter M Broberg Aktiebolag så kan ni göra det på 0418-28050.

Bolaget skall bedriva projektering, forskning och utveckling inom områdena fysisk miljö och byggnation samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Broberg, Måns Peter Mantorp som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Broberg, Jens Peter Mantorp som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Rosengren, Bengt Åke som är född 1936 och har titeln Revisor, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Rosengren & Partners Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Peter M Broberg Aktiebolag har 556408-7814 som sitt organisationsnummer.