Härslövs Montage Aktiebolag

Skåne län

Information

Härslövs Montage Aktiebolag är en verksamhet som finns i Landskrona. I Härslövs Montage Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björk, Bo Arne som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Gerd Marianne som är född 1948 och har titeln Suppleant, Wallsten, David Verner som är född 1944 och har titeln Revisor, Wallstens Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Härslövs Montage Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Härslövs Montage Aktiebolag på telefon 0418-75150.

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper samt fastighetsförvaltning jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Härslövs Montage Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Härslövs Montage Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Härslövs Montage Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Härslövs Montage Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Härslövs Montage Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Härslövs Montage Aktiebolag har 556410-1193 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.