Thorn Lighting Aktiebolag

Skåne län

Information

Thorn Lighting Aktiebolag är ett företag som finns i Landskrona. I Thorn Lighting Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergseng, Tom Egil som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Bergseng, Tom Egil som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andrijevski, Simon som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Beck-Friis, Anders Claes Olof som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Sven Johan Inge som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Portugall, Hendrik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESPötz, Andreas som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jungehag Göransson, Åsa som är född 1968 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Olofsson, Jessica Susanne som är född 1976 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantKPMG AB som är född och har titeln RevisorKjällqvist, Dan Allan som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Thorn Lighting Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Thorn Lighting Aktiebolag på telefon 0418-52000.

Bolaget skall driva import, försäljning och marknadsföring av belysningsarmaturer och belysningssystem samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Thorn Lighting Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Thorn Lighting Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Thorn Lighting Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Thorn Lighting Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Thorn Lighting Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Beck-Friis, Anders Claes Olof -Bergseng, Tom Egil -Portugall, Hendrik -Pötz, Andreas Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Thorn Lighting Aktiebolag har 556410-5608 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.