Björn Hellner Trading Aktiebolag

Skåne län

Information

556415-7179 är organisationsnummer för bolaget Björn Hellner Trading Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Björn Hellner Trading Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Landskrona som är den kommunen som Björn Hellner Trading Aktiebolag finns i.

Björn Hellner Trading Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-01-31 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Björn Hellner Trading Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Björn Hellner Trading Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Landskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Björn Hellner Trading Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Björn Hellner Trading Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-8551562 eller genom brev på följande adress:
Bästemansg. 22 C, 261 61, Landskrona

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom miljöområdet inom ISO 14001, handel med värdepapper samt därmed föenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Björn Hellner Trading Aktiebolag och det är Hellner, Björn Christer som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellner, Siv Gun-Britt som är född 1943 och har titeln Suppleant, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, Wallin, Claes-Stefan som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,