Tält & Eventbyggarna i Landskrona AB

Skåne län

Information

Tält & Eventbyggarna i Landskrona AB är ett bolag som finns i Landskrona. I Tält & Eventbyggarna i Landskrona AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hallengren, Bertil Gösta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anita Birgitta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Larsson, Lars Gilbert som är född 1943 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tält & Eventbyggarna i Landskrona AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tält & Eventbyggarna i Landskrona AB på telefon 0418-15710.

Bolaget skall bedriva uthyrning av tält och annan utrustning för nöjesarrangemang ävensom bedriva därmed förenlig veksamhet.

Idag är Tält & Eventbyggarna i Landskrona AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tält & Eventbyggarna i Landskrona AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Tält & Eventbyggarna i Landskrona AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-05-03 och Tält & Eventbyggarna i Landskrona AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tält & Eventbyggarna i Landskrona AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Tält & Eventbyggarna i Landskrona AB har 556418-3068 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.