Skånelyft Aktiebolag

Skåne län

Information

Skånelyft Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Skånelyft Aktiebolag finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skånelyft Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Skånelyft Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Skånelyft Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Skånelyft Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-432927.

Landskrona arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Skånelyft Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Skånelyft Aktiebolag har idag 556418-8737 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Skånelyft Aktiebolag

Bolaget skall bedriva mobilkranuthyrning, handel och uthyrning av maskiner för byggindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Skånelyft Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stenberg, Claes Allan Kenny som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenberg, Jeanette Lyngh som är född 1961 och har titeln Suppleant, Kjäll, Jan Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .