Gammeleksgården AB

Skåne län

Information

Bolaget skall direkt och-eller indirekt äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva jordbruksrörelse, handel med värdepapper, motorfordon samt annan lös egendom, bedriva leasingverksamhet med kontorsutrustning, motorfordon samt annan lös egendom, bedriva parti och detaljhandel, import och export med textilier, kläder, skor, herrassesoirer, presntartiklar, motorfordon, entreprenadmaskiner, antika möbler och kuriosa, husgeråd och presentartiklar, bedriva galleriverksamhet, kafé och restaurangrörelse rumsuthyrning, biluthyrning, anordna utställningar och konferenser, ävensom ekonomisk och byggnadsteknisk konsultverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gammeleksgården AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Landskrona så är Gammeleksgården AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Landskrona arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Landskrona och i Skåne län. Redan 1991-05-29 så skapades Gammeleksgården AB och verksamheten är har F-skattsedel Gammeleksgården AB har haft det sedan 1994-01-01.

Gammeleksgården AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556421-7866 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Landskrona.

Just nu är Gammeleksgården AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Gammeleksgården AB så går det att nå dem via telefon på 0418-70085 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gammeleksgården AB är Öman, Kim Erik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Öman, Göran Karl Gustav som är född 1948 och har titeln Suppleant, Persson, Per Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .