HH-Management Systems AB

Skåne län

Information

HH-Management Systems AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där HH-Management Systems AB finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. HH-Management Systems AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket HH-Management Systems AB har haft sedan 1994-01-01. HH-Management Systems AB har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till HH-Management Systems AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Valåkrav. 128, 570 12, Landsbro men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-24870.

Landskrona arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är HH-Management Systems AB Privat, ej börsnoterat.

HH-Management Systems AB har idag 556423-3327 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för HH-Management Systems AB

Bolaget skall marknadsföra, utveckla och försälja konsultverksamhet av dataprogramvara och verksamhetsstyrning jämte därmed förenlig verksamhet.

I HH-Management Systems AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hajny, Harry Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hedlund, Barbara Krystyna som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Ringman, Lena Liselott som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Marie-Louise som är född 1949 och har titeln Revisor, Svensson, Björn Rune Christer som är född 1953 och har titeln Lekmannarevisor, Aktiv Redovisning i Linköping Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.