Bengt Persson Spannmål, Ärtor, Betor, Yrkesodling Aktiebolag

Skåne län

Information

I Landskrona finns det ett Aktiebolag som heter Bengt Persson Spannmål, Ärtor, Betor, Yrkesodling Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Bengt Persson Spannmål, Ärtor, Betor, Yrkesodling Aktiebolag i Skåne län. Landskrona är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Bengt Persson Spannmål, Ärtor, Betor, Yrkesodling Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1991-08-28 så har Bengt Persson Spannmål, Ärtor, Betor, Yrkesodling Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Bengt Persson Spannmål, Ärtor, Betor, Yrkesodling Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Bengt Persson Spannmål, Ärtor, Betor, Yrkesodling Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Säby Kyrkv. 105, 261 91, Landskrona. Vi ni istället prata med Bengt Persson Spannmål, Ärtor, Betor, Yrkesodling Aktiebolag så kan ni göra det på 010-2059063.

Bolaget skall bedriva jordbruk med huvudinriktning på växtodling och djurproduktion samt maskinhållningsverksamhet med egna jord- bruksmaskiner samt legotillverkning av verkstadsprodukter, samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Persson, Bengt Inge som är född 1959 och har titeln VD, Persson, Bengt Inge som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Hans Inger som är född 1931 och har titeln Suppleant, Svensson, Bo Gunnar som är född 1941 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Bengt Persson Spannmål, Ärtor, Betor, Yrkesodling Aktiebolag har 556427-5997 som sitt organisationsnummer.