Studio One Collection Aktiebolag

Skåne län

Information

Studio One Collection Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Studio One Collection Aktiebolag finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Studio One Collection Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Studio One Collection Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. Studio One Collection Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Studio One Collection Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Mäster Samuelsg. 9, 111 44, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6113966.

Landskrona arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Studio One Collection Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Studio One Collection Aktiebolag har idag 556429-5029 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Studio One Collection Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av alliansringar, ädelstenar, guld- och silversmycken och härmed förenlig verksamhet.

I Studio One Collection Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundqvist, Jan-Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Rudenius, Åsa Helén Margareta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Sven Östen som är född 1948 och har titeln Revisor, Sven Lundqvist Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .