Investmentbolaget i Sundets Pärla AB

Skåne län

Information

Investmentbolaget i Sundets Pärla AB är ett företag som finns i Landskrona. I Investmentbolaget i Sundets Pärla AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ahlgren, Johan Tomas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Albertsen, Nils Vilhelm som är född 1955 och har titeln Suppleant, Funder, Mia Margareta Eva-Marie som är född 1962 och har titeln Revisor, Axion Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Investmentbolaget i Sundets Pärla AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Investmentbolaget i Sundets Pärla AB på telefon 040-547715.

Bolaget skall bedriva förvaltning av värdepapper, fastigheter och bedriva ekonomisk konsultverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet

Idag är Investmentbolaget i Sundets Pärla AB av bolagstypen Aktiebolag.

Investmentbolaget i Sundets Pärla AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Investmentbolaget i Sundets Pärla AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-08-03 och Investmentbolaget i Sundets Pärla AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-08-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Investmentbolaget i Sundets Pärla AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Investmentbolaget i Sundets Pärla AB har 556432-9075 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.