Messor AB

Skåne län

Information

Bolaget skall direkt och eller indirekt äga och förvalta fast och lös egendom, äga och förvalta värdepapper och bedriva juridisk, ekonomisk och byggnadsteknisk konsultverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Messor AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Landskrona så är Messor AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Landskrona arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Landskrona och i Skåne län. Redan 1991-09-25 så skapades Messor AB och bolaget är har F-skattsedel Messor AB har haft det sedan 1994-01-01.

Messor AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556433-0339 är organisationsnummret för bolaget som finns i Landskrona.

Just nu är Messor AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Messor AB så går det att nå dem via telefon på 0418-27896 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Messor AB är Lindblom, Anders Gustaf som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Öman, Göran Karl Gustav som är född 1948 och har titeln Suppleant, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Björk, Hans Gustav Svante som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .