Ankerit Konsult Aktiebolag

Skåne län

Information

Ankerit Konsult Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Ankerit Konsult Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ankerit Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Ankerit Konsult Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1991-10-08. Men sedan 1991-01-01 så har Ankerit Konsult Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Mellang. 49, 261 61, Landskrona. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ankerit Konsult Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7592086.

Landskrona arbetar för att verksamheter som Ankerit Konsult Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ankerit Konsult Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva organisations- och ledningsutveckling, för- säljning av kontorstjänster och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ankerit Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ankerit Konsult Aktiebolag och det är följande personer, Brandt, Lars Inge som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Brandt, Axel Fridolf som är född 1923 och har titeln Suppleant, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ankerit Konsult Aktiebolag är 556433-8027.