Altropart Aktiebolag

Skåne län

Information

Altropart Aktiebolag är ett bolag som finns i Landskrona. I Altropart Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Ulf Tommi som är född 1950 och har titeln VD, Olsson, Ulf Tommi som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ann-Charlotte Cecilia som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ulrika Kristina som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Altropart Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Altropart Aktiebolag på telefon 0418-17409.

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter, service och reparation av fastigheter, hotellverksamhet, rehabiliteringsverk- samhet, frisksvård, utbildning och konsultverksamhet inom områdena friskvård och rehabilitering, uthyrning av ridhästar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Altropart Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Altropart Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Altropart Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Altropart Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Altropart Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Altropart Aktiebolag har 556440-9083 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.