Passage- & Byggteknik i Landskrona Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av byggprodukter och automatiska dörrsystem samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Passage- & Byggteknik i Landskrona Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Landskrona så är Passage- & Byggteknik i Landskrona Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Landskrona arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Landskrona och i Skåne län. Redan 1992-04-22 så skapades Passage- & Byggteknik i Landskrona Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Passage- & Byggteknik i Landskrona Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Passage- & Byggteknik i Landskrona Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556445-5730 är organisationsnummret för företaget som finns i Landskrona.

Just nu är Passage- & Byggteknik i Landskrona Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Passage- & Byggteknik i Landskrona Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0418-28975 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Passage- & Byggteknik i Landskrona Aktiebolag är Mattsson, Jan-Martin Paul som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Golemovic, Vlado som är född 1965 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, Rurfors, Thor Stephan som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .