Danny's Steak and Pub Aktiebolag

Skåne län

Information

Danny's Steak and Pub Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Danny's Steak and Pub Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Danny's Steak and Pub Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1992-04-15.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Danny's Steak and Pub Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-4467777.

Landskrona arbetar för att verksamheter som Danny's Steak and Pub Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Danny's Steak and Pub Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Danny's Steak and Pub Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Danny's Steak and Pub Aktiebolag och det är följande personer, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Danny's Steak and Pub Aktiebolag är 556446-7974.