Advokat AB Citadellet

Skåne län

Information

Advokat AB Citadellet är ett av många verksamheter som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Advokat AB Citadellet finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Advokat AB Citadellet är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Advokat AB Citadellet som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1992-04-29. Men sedan 1992-01-01 så har Advokat AB Citadellet varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till N. Långg. 24, 261 31, Landskrona. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Advokat AB Citadellet så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-24000.

Landskrona arbetar för att verksamheter som Advokat AB Citadellet ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Advokat AB Citadellet. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är uteslutande att bedriva advokatverksamhet.

Firmatecknare för Advokat AB Citadellet är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Advokat AB Citadellet och det är följande personer, Brunnström, Stig Gösta Greger som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosén, Jörgen Peter som är född 1963 och har titeln Suppleant, Pankko, Jan Kalevi Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, Jönsson, Lars Bertil som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Advokat AB Citadellet är 556446-8535.