Landskrona Underhållsmekaniska Förvaltnings AB

Skåne län

Information

Landskrona Underhållsmekaniska Förvaltnings AB är ett av många verksamheter som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Landskrona Underhållsmekaniska Förvaltnings AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Landskrona Underhållsmekaniska Förvaltnings AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Landskrona Underhållsmekaniska Förvaltnings AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1992-06-01. Men sedan 1992-01-01 så har Landskrona Underhållsmekaniska Förvaltnings AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till V. Kajg., 261 35, Landskrona. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Landskrona Underhållsmekaniska Förvaltnings AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-22400.

Landskrona arbetar för att verksamheter som Landskrona Underhållsmekaniska Förvaltnings AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Landskrona Underhållsmekaniska Förvaltnings AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall äga, förvalta och uthyra fast egendom, förvaltning och uthyrning av lös egendom såsom maskiner och verktyg för maskinreparationer, industriunderhåll, svetsning och smide, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Landskrona Underhållsmekaniska Förvaltnings AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Landskrona Underhållsmekaniska Förvaltnings AB och det är följande personer, Jönsson, Bengt Edo som är född 1953 och har titeln VD, Jönsson, Bengt Edo som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Ingrid Anette som är född 1955 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Landskrona Underhållsmekaniska Förvaltnings AB är 556448-4987.