Thomaeus Arkitektkontor i Landskrona Aktiebolag

Skåne län

Information

556450-5500 är organisationsnummer för företaget Thomaeus Arkitektkontor i Landskrona Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thomaeus Arkitektkontor i Landskrona Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Landskrona som är den kommunen som Thomaeus Arkitektkontor i Landskrona Aktiebolag finns i.

Thomaeus Arkitektkontor i Landskrona Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-07-01 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-10-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Thomaeus Arkitektkontor i Landskrona Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Thomaeus Arkitektkontor i Landskrona Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Landskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Thomaeus Arkitektkontor i Landskrona Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Thomaeus Arkitektkontor i Landskrona Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0418-29155 eller genom brev på följande adress:
Rådhustorget 4, 261 31, Landskrona

Bolaget skall bedriva arkitektverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Thomaeus Arkitektkontor i Landskrona Aktiebolag och det är Thomaeus, Ola Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Thomaeus, Iris Marianne som är född 1943 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,