AB Ekbladhs Måleri

Skåne län

Information

I Skåne län så finns AB Ekbladhs Måleri. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Landskrona här finns det många olika Aktiebolag. AB Ekbladhs Måleri tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Landskrona jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

AB Ekbladhs Måleri är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556456-9720.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0418-662079 alternativt besöka eller skicka post till AB Ekbladhs Måleri på följande adress Rattg. 21, 261 51, Landskrona.

AB Ekbladhs Måleri är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I AB Ekbladhs Måleri så sitter följande personer i styrelsen: , Ekblad, Sven Olof som är född 1937 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva måleri- och tapetserings-, kakel och byggnadsarbeten, golvläggning, plattsättning, försäljning av material, försäljning av köks- och badrumsinredningar, tävlings- hästverksamhet, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verk- samhet.