Anderssons Kläder i Lund AB

Skåne län

Information

Anderssons Kläder i Lund AB är en verksamhet som finns i Landskrona. I Anderssons Kläder i Lund AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bengtsson, Rolf Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Ann-Louise Yvonne som är född 1964 och har titeln Suppleant, Askman, Maj Christina som är född 1949 och har titeln Revisor, Askman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Anderssons Kläder i Lund AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Anderssons Kläder i Lund AB på telefon 046-2110521.

Bolaget skall bedriva handel med konfektion och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Anderssons Kläder i Lund AB av bolagstypen Aktiebolag.

Anderssons Kläder i Lund AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Anderssons Kläder i Lund AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Anderssons Kläder i Lund AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Anderssons Kläder i Lund AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Anderssons Kläder i Lund AB har 556460-4832 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.