Industrihälsan i Landskrona Aktiebolag

Skåne län

Information

Industrihälsan i Landskrona Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Industrihälsan i Landskrona Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Industrihälsan i Landskrona Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Industrihälsan i Landskrona Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-02-10. Men sedan 1993-01-01 så har Industrihälsan i Landskrona Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Industrig. 68, 261 35, Landskrona. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Industrihälsan i Landskrona Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-25070.

Landskrona arbetar för att verksamheter som Industrihälsan i Landskrona Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Industrihälsan i Landskrona Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva företagshälsovård samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Industrihälsan i Landskrona Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Industrihälsan i Landskrona Aktiebolag och det är följande personer, Nilsson, Joanna Maria som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bengt Göran som är född 1954 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Industrihälsan i Landskrona Aktiebolag är 556462-1711.