Alla Tiders Ugglehus AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Landskrona och Alla Tiders Ugglehus AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Alla Tiders Ugglehus AB är ett av dem. Statusen för Alla Tiders Ugglehus AB är att Bolaget är inaktivt.

Alla Tiders Ugglehus AB är ett Aktiebolag och skapades 1993-02-17. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där företaget finns i jobbar för att företag som Alla Tiders Ugglehus AB ska trivas.

I Landskrona så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet samt försäljning inom jakt, vapen, fritid, sport (cyklar), hundutbildning samt inom säkerhetsbranschen och fastighetsförvaltning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Alla Tiders Ugglehus AB inte är momsregistrerat.

Idag är Alla Tiders Ugglehus AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Alla Tiders Ugglehus AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-2670082.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Alla Tiders Ugglehus AB är Gabrielsson, Lars Magnus Gabriel som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Monica Irene Margareta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Larsson, Anders Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Wahlbergs Revisionsbyrå i Malmö KB som är född och har titeln Revisor, .

Alla Tiders Ugglehus AB har 556462-8518 som sitt organisationsnummer.