Björkemar Construction & Consulting BCC Fastigheter Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Landskrona och Björkemar Construction & Consulting BCC Fastigheter Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Björkemar Construction & Consulting BCC Fastigheter Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Björkemar Construction & Consulting BCC Fastigheter Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Björkemar Construction & Consulting BCC Fastigheter Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-03-30. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där företaget finns i jobbar för att företag som Björkemar Construction & Consulting BCC Fastigheter Aktiebolag ska trivas.

Björkemar Construction & Consulting BCC Fastigheter Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Landskrona så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall hyra ut lokaler äga och förvalta fastigheter, bedriva tillverkning och försäljning av båtar, uthyrning av båtar och båtplatser, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Björkemar Construction & Consulting BCC Fastigheter Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Björkemar Construction & Consulting BCC Fastigheter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Björkemar Construction & Consulting BCC Fastigheter Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6690020.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Björkemar Construction & Consulting BCC Fastigheter Aktiebolag är Björkemar, Hans Paul som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkemar, Annette Kristina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Pankko, Jan Kalevi Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Björkemar Construction & Consulting BCC Fastigheter Aktiebolag har 556465-3458 som sitt organisationsnummer.