Gillbergs Rörmontage i Landskrona Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Gillbergs Rörmontage i Landskrona Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Landskrona här finns det många olika Aktiebolag. Gillbergs Rörmontage i Landskrona Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Landskrona jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Gillbergs Rörmontage i Landskrona Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556465-9877.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0418-29770 alternativt besöka eller skicka post till Gillbergs Rörmontage i Landskrona Aktiebolag på följande adress Motorg. 12, 261 51, Landskrona.

Gillbergs Rörmontage i Landskrona Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Gillbergs Rörmontage i Landskrona Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Persson, Lena-Marie som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva rörinstallationer för industri och VVS samt utföra smidesarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.