Landskrona Underhållsmekaniska Service AB

Skåne län

Information

Landskrona Underhållsmekaniska Service AB är ett av många bolag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Landskrona Underhållsmekaniska Service AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Landskrona Underhållsmekaniska Service AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Landskrona Underhållsmekaniska Service AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-07-23. Men sedan 1993-01-01 så har Landskrona Underhållsmekaniska Service AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till V. Kajg., 261 35, Landskrona. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Landskrona Underhållsmekaniska Service AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-22400.

Landskrona arbetar för att bolag som Landskrona Underhållsmekaniska Service AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Landskrona Underhållsmekaniska Service AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är grov och finmekaniskt arbete samt service och underhåll inom industrin. Handel och förvaltning av värdepapper och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Landskrona Underhållsmekaniska Service AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Jönsson, Bengt Edo.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Landskrona Underhållsmekaniska Service AB och det är följande personer, Jönsson, Bengt Edo som är född 1953 och har titeln VD, Jönsson, Bengt Edo som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmqvist, Per Svante som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eklund, Leif Göran som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderstjerna, Roland Patrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor.Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Landskrona Underhållsmekaniska Service AB är 556469-2910.