HANAU AB

Skåne län

Information

HANAU AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där HANAU AB finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. HANAU AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket HANAU AB har haft sedan 1996-01-01. HANAU AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till HANAU AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Drottninggården 194, 261 46, Landskrona men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6586265.

Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är HANAU AB Privat, ej börsnoterat.

HANAU AB har idag 556474-7326 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för HANAU AB

Bolaget skall bedriva utbildning och konsultation inom ekonomi, ADB och projektledarskap, författa faktatexter, utveckla webbsidor, köp och försäljning av värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

I HANAU AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson, Ulf Peter Chris som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Wångklev, Nina Ingrid Maria som är född 1962 och har titeln Suppleant, Kjäll, Jan Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .