Björks Stenhuggeri Aktiebolag

Skåne län

Information

Björks Stenhuggeri Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Björks Stenhuggeri Aktiebolag finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Björks Stenhuggeri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Björks Stenhuggeri Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Björks Stenhuggeri Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Björks Stenhuggeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Pjäsg. 1, 261 45, Landskrona men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-15847.

Landskrona arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Björks Stenhuggeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Björks Stenhuggeri Aktiebolag har idag 556476-0956 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Björks Stenhuggeri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning och gravyr av gravstenar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Björks Stenhuggeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Björk, Lars Richard som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Lars Göran som är född 1946 och har titeln Suppleant, Nilsson, Henrik Lars Ingvar som är född 1968 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .