Selring Assistans Aktiebolag

Skåne län

Information

I Landskrona finns det ett Aktiebolag som heter Selring Assistans Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Selring Assistans Aktiebolag i Skåne län. Landskrona är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Selring Assistans Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1994-01-17 så har Selring Assistans Aktiebolag varit registrerat. Idag är Selring Assistans Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Selring Assistans Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Löparg. 44 A, 261 45, Landskrona. Vi ni istället prata med Selring Assistans Aktiebolag så kan ni göra det på 0418-24510.

Bolaget skall bedriva social omsorg i form av personlig assistans åt personer med stora funktionshinder (gravt handikappade) samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Selring, Agneta Kristina som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Selring, Bo Lennart som är född 1944 och har titeln Suppleant, Rosengren, Bengt Åke som är född 1936 och har titeln Revisor, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Selring Assistans Aktiebolag har 556480-0695 som sitt organisationsnummer.