RNP i Landskrona AB

Skåne län

Information

556480-1602 är organisationsnummer för verksamheten RNP i Landskrona AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RNP i Landskrona AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Landskrona som är den kommunen som RNP i Landskrona AB finns i.

RNP i Landskrona AB har varit registrerat sedan 1994-01-17 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för RNP i Landskrona AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

RNP i Landskrona AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Landskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för RNP i Landskrona AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustafsson, Edling Nore Andreas -Gustafsson, Rolf Lars Magnus -Gustafsson, Rolf Nore Peter

Vill ni komma i kontakt med RNP i Landskrona AB så kan ni göra det på telefon genom 0418-448770 eller genom brev på följande adress:
Faktorig. 7, 261 35, Landskrona

Bolaget ska bedriva kvalificerat svetsarbete, projekt- och företagsledning samt konsulttjänster inom verkstadsindustrin mot livsmedel ävensom idka handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med RNP i Landskrona AB och det är Gustafsson, Rolf Lars Magnus som är född 1964 och har titeln VD, Gustafsson, Rolf Lars Magnus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Rolf Nore Peter som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Edling Nore Andreas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Ethel Sigbritt Marie som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordquist, Marie Charlotte Katarina som är född 1963 och har titeln SuppleantKristiansson, Ulf Lennart Harry som är född 1944 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor,