Ineventia Sports & Marketing Aktiebolag

Skåne län

Information

Ineventia Sports & Marketing Aktiebolag är ett av många företag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Ineventia Sports & Marketing Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ineventia Sports & Marketing Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-06-29.

Ineventia Sports & Marketing Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-02-21. Men sedan 2006-06-29 så har Ineventia Sports & Marketing Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Dammhagsg. 7, 261 34, Landskrona. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ineventia Sports & Marketing Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2672780.

Landskrona arbetar för att företag som Ineventia Sports & Marketing Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ineventia Sports & Marketing Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva konsultverksmahet inom media-, upplevelse- och detaljhandelsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ineventia Sports & Marketing Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Afzelius Olsson, Agneta Carina -Olsson, Thomas Nils-Hugo.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ineventia Sports & Marketing Aktiebolag och det är följande personer, Olsson, Thomas Nils-Hugo som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Afzelius Olsson, Agneta Carina som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Louise Gabriella som är född 1985 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ineventia Sports & Marketing Aktiebolag är 556483-4793.