Caneb Förvaltnings Aktiebolag

Skåne län

Information

Caneb Förvaltnings Aktiebolag är ett av många företag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Caneb Förvaltnings Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Caneb Förvaltnings Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Caneb Förvaltnings Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-04-29.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bäverg. 5, 261 44, Landskrona. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Caneb Förvaltnings Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-25030.

Landskrona arbetar för att företag som Caneb Förvaltnings Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Caneb Förvaltnings Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall driva handel med livsmedelsförpackningar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Caneb Förvaltnings Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hjalmarsson, Hans Olov -Hjalmarsson, Ruth Birgitta.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Caneb Förvaltnings Aktiebolag och det är följande personer, Hjalmarsson, Hans Olov som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hjalmarsson, Dan Olof som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjalmarsson, Hans Tomas som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hjalmarsson, Ruth Birgitta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Hjalmarsson, Ulla Kristina som är född 1975 och har titeln Suppleant, Martin Delgado, Maria Ezperensa som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES.Bengtsson, Göran Gunnar som är född 1941 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Caneb Förvaltnings Aktiebolag är 556487-0565.