Energihuset Syd Aktiebolag

Skåne län

Information

Energihuset Syd Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Energihuset Syd Aktiebolag finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Energihuset Syd Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Energihuset Syd Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Energihuset Syd Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Energihuset Syd Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Heimdalsg. 11, 261 62, Glumslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-73308.

Landskrona arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Energihuset Syd Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Energihuset Syd Aktiebolag har idag 556487-3213 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Energihuset Syd Aktiebolag

Bolaget skall driva försäljning av energibesparande produkter framförallt värmepumpar samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Energihuset Syd Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holmberg, Lars Bertil som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Kerstin Ulla Louise som är född 1951 och har titeln Suppleant, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .