Diozon AB

Skåne län

Information

Diozon AB är ett av många företag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Diozon AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Diozon AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Diozon AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-08-24. Men sedan 1998-01-01 så har Diozon AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kalasg. 15, 261 47, Landskrona. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Diozon AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-26449.

Landskrona arbetar för att företag som Diozon AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Diozon AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva projektering och affärer inom jordbruks- och byggnadsbranschen samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Diozon AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hall, Anna Christina -Hall, Bengt Georg -Hall, Eva Jenny.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Diozon AB och det är följande personer, Hall, Bengt Georg som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hall, Anna Christina som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Hall, Eva Jenny som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Tranebacke, Nils Bertil Lennart som är född 1967 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Diozon AB är 556491-9859.