Norstedts Optik Aktiebolag

Skåne län

Information

Norstedts Optik Aktiebolag är ett företag som finns i Landskrona. I Norstedts Optik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Norstedt, Lars Johan Magnus som är född 1968 och har titeln Extern firmatecknare, Sjödahl, Jenny Anette som är född 1973 och har titeln Extern firmatecknare, Norstedt, Barbro Marianne som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Norstedt, Lars Yngve som är född 1945 och har titeln Suppleant, Åsberg, Stig-Gustav som är född 1944 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Norstedts Optik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Norstedts Optik Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva optikerverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Norstedts Optik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Norstedts Optik Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Norstedts Optik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Norstedts Optik Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Norstedts Optik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -Norstedt, Lars Johan Magnus -Sjödahl, Jenny Anette

Norstedts Optik Aktiebolag har 556494-0129 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.