Aktiebolaget Vens Kungsgård

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Aktiebolaget Vens Kungsgård. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Landskrona här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Vens Kungsgård tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Landskrona jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget Vens Kungsgård är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556494-0277.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Vens Kungsgård på följande adress Landsv. 126, 260 13, Sankt Ibb.

Aktiebolaget Vens Kungsgård är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Aktiebolaget Vens Kungsgård så sitter följande personer i styrelsen: Alm, Knut Christer som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Alm, Karin Elisabeth som är född 1946 och har titeln Suppleant , Larsson, Kerstin Elisabet som är född 1946 och har titeln Suppleant , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva växtodling och handel med jordbruksprodukter och utföra tjänster med jordbruksmaskiner och förvalta förvalta värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.