Retek Fiction AB

Skåne län

Information

Retek Fiction AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Retek Fiction AB finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Retek Fiction AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Retek Fiction AB har haft sedan 2005-03-03. Retek Fiction AB har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Retek Fiction AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gubbhögsg. 20, 261 51, Landskrona men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-432529.

Landskrona arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Retek Fiction AB Privat, ej börsnoterat.

Retek Fiction AB har idag 556495-6216 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Retek Fiction AB

Bolaget skall bedriva teknisk utveckling inom byggbranschen, byggledning, byggadministration, handel inom byggindustrin, bedriva utveckling, produktion och försäljning av lekplatsutsrutning för såväl inomhus- som utomhusbruk samt med detta förenlig IT- och övrig verksamhet.

I Retek Fiction AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Östlund, Jan-Olof som är född 1950 och har titeln VD, Fredriksson, Ulf Göran som är född 1965 och har titeln Vice VD, Östlund, Jan-Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Ulf Göran som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Karl-Erik Ingvar som är född 1949 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln RevisorKöllerström, Dag Magnus som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .