Existens Kem Aktiebolag

Skåne län

Information

Existens Kem Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Existens Kem Aktiebolag finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Existens Kem Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Existens Kem Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Existens Kem Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Existens Kem Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Faktorig. 17, 261 35, Landskrona men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0418-70320.

Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Existens Kem Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Existens Kem Aktiebolag har idag 556498-1461 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Existens Kem Aktiebolag

Bolaget skall utföra konsultarbete inom kem-tekniska industrin samt utföra försäljning och marknadsföring av kem-tekniska produkter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Existens Kem Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ekdahl, Per Michael Jonni som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Stig Lars-Åke som är född 1962 och har titeln Suppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Karlsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .