Konditori Lorry i Landskrona Aktiebolag

Skåne län

Information

I Landskrona finns det ett Aktiebolag som heter Konditori Lorry i Landskrona Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Konditori Lorry i Landskrona Aktiebolag i Skåne län. Landskrona är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Konditori Lorry i Landskrona Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1994-12-13 så har Konditori Lorry i Landskrona Aktiebolag varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Konditori Lorry i Landskrona Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Konditori Lorry i Landskrona Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Eriksg. 134, 261 40, Landskrona. Vi ni istället prata med Konditori Lorry i Landskrona Aktiebolag så kan ni göra det på 0418-18028.

Bolaget verksamhet är bakning och försäljning av bröd och konditorivaror och därmed förenlig verksamhet samt handel med värdepapper.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Paulsson, Ulf Rickard som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulsson, Arne Johny som är född 1938 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Konditori Lorry i Landskrona Aktiebolag har 556499-9802 som sitt organisationsnummer.