FKS Restaurang Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet med servering och catering samt telemarketingtjänster och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för FKS Restaurang Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Landskrona så är FKS Restaurang Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Landskrona arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Landskrona och i Skåne län. Redan 1994-12-06 så skapades FKS Restaurang Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel FKS Restaurang Aktiebolag har haft det sedan 2000-05-15.

FKS Restaurang Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-05-15

556500-3141 är organisationsnummret för företaget som finns i Landskrona.

Just nu är FKS Restaurang Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med FKS Restaurang Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-7430969 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom FKS Restaurang Aktiebolag är Holm, Bo Börje som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ridell, Åsa Pernilla som är född 1966 och har titeln Suppleant, Åsberg, Stig-Gustav som är född 1944 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .