Jobsab Förvaltning Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Landskrona och Jobsab Förvaltning Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Jobsab Förvaltning Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Jobsab Förvaltning Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Jobsab Förvaltning Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-02-07. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Jobsab Förvaltning Aktiebolag ska trivas.

Jobsab Förvaltning Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-16. I Landskrona så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet ska utgöras av förvaltning och uthyrning av maskiner och inventarier för rörindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jobsab Förvaltning Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-16.

Idag är Jobsab Förvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Jobsab Förvaltning Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jönsson, Johan Mattias -Jönsson, Lars Magnus -Ohlsson, Johan Peter Då styrelsen ska bestå av 6 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med Jobsab Förvaltning Aktiebolag är Jönsson, Lars Magnus som är född 1969 och har titeln VD, Jönsson, Lars Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlsson, Jakob Christian som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jönsson, Johan Mattias som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Lars Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlsson, Johan Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamotKarlsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Jobsab Förvaltning Aktiebolag har 556506-1891 som sitt organisationsnummer.