Industrilack Landskrona AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Landskrona och Industrilack Landskrona AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Industrilack Landskrona AB är ett av dem. Statusen för Industrilack Landskrona AB är att Bolaget är aktivt.

Industrilack Landskrona AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-03-07. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där företaget finns i jobbar för att företag som Industrilack Landskrona AB ska trivas.

Industrilack Landskrona AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Landskrona så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva legolackering och därmed förenlig verksamhet, samt äga och förvalta fastigheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Industrilack Landskrona AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Industrilack Landskrona AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Industrilack Landskrona AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-13260.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Magnusson, Nils Jan Tore Firman tecknas två i förening av -Magnusson, Boris Roland -Magnusson, Ingar Monica -Magnusson, Jan Richard.

De som är på något sätt har med Industrilack Landskrona AB är Magnusson, Nils Jan Tore som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Magnusson, Boris Roland som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Ingar Monica som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Jan Richard som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjäll, Jan Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor.

Industrilack Landskrona AB har 556510-5409 som sitt organisationsnummer.