Saxtorps Trading AB

Skåne län

Information

556510-7470 är organisationsnummer för bolaget Saxtorps Trading AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Saxtorps Trading AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Landskrona som är den kommunen som Saxtorps Trading AB finns i.

Saxtorps Trading AB har varit registrerat sedan 1995-03-09 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Saxtorps Trading AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Saxtorps Trading AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Landskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Saxtorps Trading AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Weberg, Bernt Kennet -Weberg, Björn -Weberg, Gull-Maj Elisabet -Weberg, Jarl Rikard

Vill ni komma i kontakt med Saxtorps Trading AB så kan ni göra det på telefon genom 0418-56140 eller genom brev på följande adress:
Lamellg. 10, 261 35, Landskrona

Bolaget skall bedriva handel och uthyrning av bygg- och anläggningsmaskiner, handel med bodar, modulter och containers samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Saxtorps Trading AB och det är Weberg, Björn som är född 1978 och har titeln VD, Weberg, Björn som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lars Anders som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Weberg, Bernt Kennet som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Weberg, Jarl Rikard som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Weberg, Gull-Maj Elisabet som är född 1946 och har titeln SuppleantNyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor,