Finmekaniska i Landskrona Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av mekaniska verkstadsprodukter, handel, förvaltning och äga fast och lös egendom och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Finmekaniska i Landskrona Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Landskrona så är Finmekaniska i Landskrona Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Landskrona arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Landskrona och i Skåne län. Redan 1995-04-06 så skapades Finmekaniska i Landskrona Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Finmekaniska i Landskrona Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Finmekaniska i Landskrona Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556511-0607 är organisationsnummret för bolaget som finns i Landskrona.

Just nu är Finmekaniska i Landskrona Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Finmekaniska i Landskrona Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0418-411564 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Korlevic, Lilian Lilijana -Korlevic, Mario -Korlevic, Robert

Följande personer är på något sätt aktiva inom Finmekaniska i Landskrona Aktiebolag är Korlevic, Robert som är född 1975 och har titeln VD, Korlevic, Robert som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Korlevic, Mario som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Korlevic, Lilian Lilijana som är född 1948 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.