L Winqvist AB

Skåne län

Information

L Winqvist AB är ett av många bolag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som L Winqvist AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

L Winqvist AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1996-01-01.

L Winqvist AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-07-13. Men sedan 1996-01-01 så har L Winqvist AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Karl X Gustavs g. 30, 254 39, Helsingborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på L Winqvist AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-141447.

Landskrona arbetar för att bolag som L Winqvist AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för L Winqvist AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom industri och fastighetsbranschen, handel med lös och fast egendom inom industri-och fastighetsbranschen, rums-och konferensförmedling samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för L Winqvist AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till L Winqvist AB och det är följande personer, Winqvist, Lars Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Winqvist, Lars Michael som är född 1971 och har titeln Suppleant, Pankko, Jan Kalevi Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, Larsson, Karin Inger Annika som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för L Winqvist AB är 556519-3181.