Turistgården Hotell & Restaurang Hven Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Turistgården Hotell & Restaurang Hven Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Landskrona här finns det många olika Aktiebolag. Turistgården Hotell & Restaurang Hven Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Landskrona jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Turistgården Hotell & Restaurang Hven Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556525-7325.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0418-72126 alternativt besöka eller skicka post till Turistgården Hotell & Restaurang Hven Aktiebolag på följande adress Landsv. 193, 260 13, Sankt Ibb.

Turistgården Hotell & Restaurang Hven Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Turistgården Hotell & Restaurang Hven Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Fröberg, Leif Erik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Fröberg, Elvy Viviann som är född 1950 och har titeln Suppleant , Prahl Olsson, Ann Monica som är född 1962 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangrörelse, konferens- verksamhet, events, kursverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.